Weekend Armenesc la Fabrica

În perioada 14-16 septembrie, Fabrica Pub în colaborare cu Uniunea Armenilor din România și Picture Factory te invită la Weekend Armenesc. Cât de multe știi despre Armenia, cât de multe vrei să afli? Te invităm pe Strada 11 Iunie nr. 50 să te punem în temă. Bucate alese pe săturate, în spiritul și tradiția comunității armenești, dansuri, expoziții de fotografie, seri de filme premiate internațional, concert Capriel & Garbis Dedeian, ateliere interactive de henna și caligrafie armenească. Te-am convins? Vino cu gașca și alege să te bucuri de un weekend, ca o escapadă de vacanță în misterul Orientului Apropiat!

În perioada 14-16 septembrie, Fabrica Pub în colaborare cu Uniunea Armenilor din România și Picture Factory te invită la Weekend Armenesc.

Cât de multe știi despre Armenia, cât de multe vrei să afli?

Te invităm pe Strada 11 Iunie nr. 50 să te punem în temă. Bucate alese pe săturate, în spiritul și tradiția comunității armenești, dansuri, expoziții de fotografie, seri de filme premiate internațional, concert Capriel & Garbis Dedeian, ateliere interactive de henna și caligrafie armenească.

Te-am convins? Vino cu gașca și alege să te bucuri de un weekend, ca o escapadă de vacanță în misterul Orientului Apropiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *